Acasa » Termeni şi Condiţii

Termeni şi Condiţii

Scopul şi Utilizarea Site-ului

S.C. R&B Consulting S.R.L. (numit şi R&B Consulting) PERMITE UTILIZAREA GRATUITĂ A ACESTUI SITE PENTRU ACCESUL LA INFORMAŢII DESPRE PRODUSELE ŞI SERVICIILE OFERITE DE R&B Consulting. UTILIZAREA ACESTUI SITE REPREZEINTĂ ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ REFERITOR LA ACEŞTI TERMENI ŞI CONDŢII, INCLUSIV A CONSECINŢELOR CE DECURG DIN ÎNCĂLCAREA ACESTORA. ÎN INFORMAŢIILE CE URMEAZĂ, SINGULARUL INCLUDE PLURALUL, PLURALUL INCLUDE SINGULARUL, GENUL MASCULIN INCLUDE GENUL FEMININ, IAR GENUL FEMININ INCLUDE GENUL MASCULIN.

Drepturi de Autor

Întregul conţinut al acestui site este proprietatea R&B Consulting. Este interzisă reproducerea, salvarea, alterarea sau transmiterea oricarui material de pe paginile acestui site web fără permisiunea conducerii R&B Consulting.

Răspundere

R&B Consulting îşi rezervă dreptul de a monitoriza orice activitate de pe acest site. Utilizarea acceptată a site-ului este marcată în următoarele subpuncte:

 1. Securitate
                      Utilizatorilor le este interzisă încălcarea, încercarea de încălcare sau intenţia de încălcare a securităţii site-ului:
  • utilizarea unei parole false sau a parolei unui alt utilizator, accesarea datelor care nu sunt destinate utilizatorilor sau accesarea unui server sau cont de utilizator pentru care utilizatorul nu are autorizare;
  • dezvăluirea unei parole, acceptarea utilizării ei de către o terţă persoană, sau neanunţarea R&B Consulting în cazul în care o parolă a fost compromisă;
  • orice acţiune, încercare sau intenţie de a specula vulnerabilităţi ale sistemului sau reţelei, sau încălcarea măsurilor de securitate şi autentificare fără a avea autorizarea corespunzătoare;
  • încercarea de a interveni în serviciile oferite unui utilizator, gazde sau reţele prin mijloace de supraîncarcare;
  • trimiterea de mesaje nesolicitate, inclusiv materiale promoţionale şi reclame pentru produse sau servicii de orice fel;
  • falsificarea header-ului oricarui pachet TCP/IP sau a oricărei părti din header-ul unui e-mail sau mesaj către un grup de discuţii;
  • falsificarea sau stergerea parţială sau totală a site-ului, sau modificarea conţinutului sau, fără acordul expres scris al R&B Consulting.

 

 1. Reguli generale

Utilizatorii acceptă să folosească www.cursuriadulti.ro numai în scopuri legale. Utilizatorilor le sunt interzise transmiterea, distribuirea, salvarea sau alterarea materialelor:

  • care încalcă vreun drept sau o lege aflate în vigoare;
  • într-un mod care încalcă drepturile de autor, patentul, marca înregistrată, secretul profesional şi orice alte drepturi de proprietate intelectuala ale unor terţi sau care nu respecta confidenţialitatea, reputaţia sau oricare alte drepturi menite să protejeze drepturile personale ale terţilor;
  • calomnioase, obscene, jignitoare, ameninţătoare, grosolane sau de ură.

 

 1. Încălcări

R&B Consulting îşi rezervă dreptul de a decide dacă oricare dintre modurile de utilizare ale acestui site încalcă aceaste reguli, iar în cazul încălcării lor, de a lua măsurile considerate necesare.

 1. Încetarea utilizării
 R&B Consulting poate limita sau suspenda accesul unui utilizator către una sau toate părţile site-ului fără nici un avertisment, fără vreun motiv sau obligaţia de a furniza unul pentru măsurile luate.


Publicarea de Materiale

 

R&B Consulting nu accepta idei sau materiale nesolicitate. R&B Consulting îşi rezervă dreptul de a considera orice fel de materiale nesolicitate ca fiind neconfidenţiale şi fără drepturi personale sau de autor. Asemenea materiale şi orice drepturi aferente vor deveni proprietatea noastră cu titlu gratuit, fără posibilitatea de a fi supuse vreunei revendicări din partea dumneavoastră sau a altor părţi, şi le vom putea utiliza în orice scop dorit, inclusiv pentru promovare şi reclamă, fără compensaţii sau alte obligaţii faţă de dumneavoastră sau alte persoane.


Legătura cu Internetul

 

R&B Consulting nu îşi asumă răspunderea pentru securitatea acestui site sau pentru comunicarea dumneavoastră pe Internet cu acest site, inclusiv pentru orice fel de pierdere de informaţii rezultate în urma utilizării acestui site. Este strict interzisă creearea unei legături de pe alte site-uri spre acesta, fără permisiunea conducerii R&B Consulting.


Limitări de Utilizare


Este strict interzisă utilizarea sau contactarea acestui site web cu scopul de a distruge sau compromite buna funcţionare a acestui site, conţinutul său, măsurile de securitate, sau pentru a defăima sau combate produsele, serviciile sau angajaţii R&B Consulting. Este interzisă, de asemenea, trimiterea de mesaje nesolicitate (spam) către sau prin intermediul acestui site.


Limita Răspunderii

 

Acest site este oferit "ca atare" şi fără nici o garantie de orice fel. R&B Consulting nu oferă nici o garanţie, fie aceasta implicită sau explicită, În ceea ce priveşte comercializarea, adecvarea pentru anumite scopuri sau neîncălcarea unor drepturi sau norme. R&B Consulting nu răspunde pentru actualitatea, precizia, indisponibilitatea sau intreruperi ale disponibilităţii, viruşi sau orice altă disfuncţionalitate referitoare la site sau conţinutul său. R&B Consulting nu se face responsabilă pentru niciun fel de daune cauzate utilizatorilor, sistemelor lor şi nici un alt prejudiciu, chiar dacă acest prejudiciu i-a fost adus la cunostinţă.


Legislaţie Aplicabilă

 

Acest site împreună cu aceşti Termeni şi Condiţii se află sub incidenţa legii române, indiferent de locaţia utilizatorului.


Conţinut

 

R&B Consulting îşi rezervă dreptul de a modifica oricând conţinutul, regulile sau termenii şi condiţiile fără nici o notificare prealabilă, vreun motiv sau obligaţia de a furniza unul. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site.